top of page

Pinotxo

Se ha cerrado la posibilidad de registrarse
Ver otros eventos
Pinotxo
Pinotxo

Horari i Ubicació

19 de març de 2022, 18:00

Centre Cultural Santa Eulàlia, Carrer Santa Eulàlia, 60, 08902 L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona, España

Sobre aquest esdeveniment

És una adaptació del famós conte de Carlo Collodi (Le avventure di Pinocchio)

La història comença el dia que Gepetto, un simpàtic i alegre vellet que sempre ha somiat amb tenir un fill treballa una fusta que acaba prenent forma de ninot. Aquell titella demostra estar viu i ser molt desobeïen. El desig més gran de Pinotxo és esdevenir un nen de debò, però només és un titella trapella i tossut, que sempre defuig les seves obligacions, i que inevitablement es veurà embolicat en una sèrie d’aventures calamitoses. El simpàtic Pinotxo finalment es convertirà en un nen de debò gràcies a la seva bondat i valentia.

La gràcia de Pinotxo és la seva profunda humanitat. És el paradigma del nen, de la seva curiositat innata, de l’afany de voler descobrir les coses tot sol, sense ajut i de totes les dificultats que això comporta.

També és la història de la superació personal per tal d’aconseguir fer realitat allò que més desitja.

Pinotxo (en italià Pinocchio), és el titella de fusta protagonista del llibre “Le aventure di Pinocchio” que va escriure el periodista i escriptor Carlo Collodi (pseudònim de Carlo Lorenzini).

Els episodis van ser publicats a la revista de Florència Giornale per i Bambini entre el 1881 i el 1883 amb els títols  “Storia di un burattino” (Història d’un titella) i “Le aventure di Pinocchio” (Les aventures d’en Pinotxo) i van ser il·lustrats per Enrico Mazzanti.

Les aventures d'en Pinotxo han estat traduïdes a més de 200 idiomes i s’han portat al cinema i a la televisió.

Companyia: Titelles Verges

Menors de 2 anys entrada gratuïta, la resta del públic entrades a 4€.

Compartir aquest esdeveniment

bottom of page