top of page
logo%20simple_edited.png

Cia. Tian Cusidó

Històries en miniatura

Cia Tian Cusidó és una companyia de teatre en miniatura. Amb els seus titelles fem una immersió als clàssics, revisats en clau de gènere i diversitat. Un imaginari compartit que ens arriba amb protagonistes i objectes fets amb materials reciclats i de quilòmetre zero.
 

Ha actuat a Festivals de Caldes, Palafolls, Terrassa, Benicàssim, l’Hospitalet... i a centenars d’escoles, festes majors i teatres de Catalunya.

_PDG1109.jpg

ABAIXEU ELS LLUMS!

QUE ELS TITELLES PRENEN L'ESCENARI

Can Ninot

La seu de la companyia Tian Cusidó és Can Ninot, el teatre més petit de Catalunya. Amb local a Sant Cugat del Vallès i l'Hospitalet de Llobregat, promou el teatre de titelles amb més de 50 espectacles l'any i dues Mostres de titelles intensives en cap de setmana. A més, infants i adults poden fer formació teatral a través dels cursos i els casals d'estiu anuals.

Can Ninot_teatre.JPG

Tian Cusidó

Director de teatre

Tian Cusidó és el mestre de cerimònies de la companyia i del teatre Can Ninot. Llicenciat en direcció escènica i dramatúrgia per l’Institut del Teatre de Barcelona amb formació en direcció de cinema i experiència al Regne Unit i Suècia, ha estat becat per l’Institut Internacional del Teatre de la Unesco i l’Institut del  Teatre per a exercir de professional titellaire i ha participat de projectes culturals i educatius amb el prestigiós Dramaten de Suècia, per la cadena BBC al Regne Unit i per múltiples projectes de Catalunya.

Tia Cusidó

Els nostres espectacles

Espectacles
_PDG1144.jpg

ESPECTACLES EN ANGLÈS

ESPECTACLES EN CATALÀ

bottom of page