Cia. Tian Cusidó

Històries en miniatura

Cia Tian Cusidó és una companyia de teatre en miniatura. Amb els seus titelles fem una immersió als clàssics, revisats en clau de gènere i diversitat. Un imaginari compartit que ens arriba amb protagonistes i objectes fets amb materials reciclats i de quilòmetre zero.
 

Ha actuat a Festivals de Caldes, Palafolls, Terrassa, Benicàssim, l’Hospitalet... i a centenars d’escoles, festes majors i teatres de Catalunya.

_PDG1109.jpg

ABAIXEU ELS LLUMS!

QUE ELS TITELLES PRENEN L'ESCENARI

 

La seu de la companyia Tian Cusidó és Can Ninot, el teatre més petit de Catalunya. Amb local a Sant Cugat del Vallès i l'Hospitalet de Llobregat, promou el teatre de titelles amb més de 50 espectacles l'any i dues Mostres de titelles intensives en cap de setmana. A més, infants i adults poden fer formació teatral a través dels cursos i els casals d'estiu anuals.

_PLU5379.jpg

Tian Cusidó

Director de teatre

Tian Cusidó és el mestre de cerimònies de la companyia i del teatre Can Ninot. Llicenciat en direcció escènica i dramatúrgia per l’Institut del Teatre de Barcelona amb formació en direcció de cinema i experiència al Regne Unit i Suècia, ha estat becat per l’Institut Internacional del Teatre de la Unesco i l’Institut del  Teatre per a exercir de professional titellaire i ha participat de projectes culturals i educatius amb el prestigiós Dramaten de Suècia, per la cadena BBC al Regne Unit i per múltiples projectes de Catalunya.

 

Els nostres espectacles

 
_PDG1144.jpg

ESPECTACLES EN ANGLÈS

ESPECTACLES EN CATALÀ

c/ Sallés 10

08171 Sant Cugat del Vallès

info@canninot.cat

Tel: 626 59 89 21

  • Twitter Can Ninot
  • Facebook Can Ninot
  • Youtube Can Ninot
  • Instagram Can Ninot

Pàgina creada per Bernat Parpal Artigas