top of page

La Cia. Tian Cusidó ofereix aquests espectacles en català. Anirem allà on ens indiquis.

Contacta'ns per qualsevol contractació

Espectacles en català

1.- Els tres porquets

1.- Els tres porquets

El granger Manel ens explica l'història del tres porquets que han deixat la seva granja per mirar de començar la seva vida en una nova llar. Per`al bosc hi ha un llop entremaliati amb molta gana que els hi dificultarà les coses.

2.- La caputxeta vermella

2.- La caputxeta vermella

El clàssic de tota la vida amb un final sorprenent i on la mare hi té un paper actiu. Una Caputxeta valenta i que en el seu viatge pel bosc ajuda a tothom i comparteix tot el que té. Una història protagonitzada per tres dones de tres generacions diferents.

3.- Pinotxo

3.- Pinotxo

Geppetto és el millor fuster de Pàdua i sempre ha volgut ser pare. Per això, un dia, d’una soca màgica de pi que troba al bosc en treu el titella més bonic del món

4.- La llegenda de Sant Jordi

4.- La llegenda de Sant Jordi

Un drac ferotge arriba a la Vil·la de Montblanc i atemoreix a la població. La Princesa de Montblanc empren un viatge per a buscar al Cavaller Jordi de Capadòcia per a que els salvi del drac.

5.- El patufet

5.- El patufet

En Josepet té un colmado d’aquells de tota la vida en un poble que ha esdevingut ciutat i on fa molt de temps hi va néixer un nen petit com una nou que li dèien Patufet.

6.- La Castanyera

6.- La Castanyera

Una castanyera que viu al mig del bosc va a buscar castanyes per a la seva paradeta a la ciutat. Allà es trobara amb un follet entremaliat i un gegant molt bondadós que l'ajudaran, o no, a aconseguir el seu objectiu:

7.- El drac de Sant Cugat

7.- El drac de Sant Cugat

Fa molts i molts anys, a la vil·la de Sant Cugat, no se sap ben bé per què va aparèixer volant al cel un Drac, un Drac ferotge. Però el que va començar com una amenaça, acabà com un gran benefici pel poble i el mateix Drac.

8.- Un conte de Nadal

8.- Un conte de Nadal

Dos pastorets entremaliats i eixerits han d'ajudar a preparar el Nadal i van al bosc a buscar el tió per tal que tota la canalla del poble tingui els seus regalets... Repassem tradicions catalanes i cançons per acostar l’esperit nadalenc als infants.

bottom of page