top of page

Les aventures de la família "Raton"

Companyia: Titelles Naip A partir d’un conte extraordinari de Jules Verne, hem vestit un espectacleque explica les aventures d’una família de ratolins, però sobretot lesperipècies que passa la filla “ ratolina” per no casar-se amb un príncep malcarat.

Les entrades que ens queden per a aquest espectacle estaran disponibles exclusivament a taquillla.
Veure altres espectacles
 Les aventures de la família "Raton"
 Les aventures de la família "Raton"

Horari i Ubicació

06 de març del 2021, 18:00

Casa de cultura Sant Cugat del Vallès, Carrer de Castellví, 8, 08173 Sant Cugat del Vallès, Barcelona, España

Sobre aquest esdeveniment

A partir d’un conte extraordinari de Jules Verne, hem vestit un espectacleque  explica  les  aventures  d’una  família  de  ratolins,  però  sobretot  lesperipècies  que  passa  la  filla  “  ratolina”    per  no  casar-se  amb  un  príncep malcarat.

Tot això comporta que la joveneta a vegades sigui un peix, un ocell o unanimal   salvatge,   evidentment, gràcies   a la   intervenció   d’una   fada anomenada “ Firmenta “Sorpreses  servides  amb  safata  de  la  mà  d’un  titellaire  expert  i  d’unstitelles divertits i extraordinaris.

Companyia: Titelles Naip

Gènere: Espectacle de titelles

Edat: públic familiar

Reserves

  • aventures de la família ratón

    Recorda recollir les entrades entre una hora i 15 minuts abans de la funció. Si no pots, truca'ns i guardarem la reserva fins que arribis. Ens reservem el dret de posar a la venda les reserves no recollides 10 minuts abans de l'espectacle. El pagament de les entrades és exclusivament en efectiu. Els titelles de Can Ninot us esperen amb els braços oberts!

    7,50 €

Total

0,00 €

Compartir aquest esdeveniment

bottom of page