top of page

La princesa i el drac

Companyia: Cia. Teatre Aula Al regne de Voramar hi vivia la princesa Espirulina, filla del Rei Bàcora. La princesa només pensava en llibres i contes, i cap altra cosa li passava pel cap. Un espectacle emotiu i divertit, on es combina actors, titelles, ombres xineses, cançons...

No queden reserves disponibles. Si hi ha cancel·lacions es trobaran a taquilla abans de l'espectacle
Veure altres espectacles
La princesa i el drac
La princesa i el drac

Horari i Ubicació

21 de març del 2021, 17:30

Casa de Cultura / Sala d'actes, Carrer de Castellví, 8, 08173 Sant Cugat del Vallès, Barcelona, España

Sobre aquest esdeveniment

El llibrer Llibert està cansat de vendre llibres només les dates més assenyalades. Arran d’una comanda, en Llibert decideix explicar una veritable història de dracs:

Al regne de Voramar hi vivia la princesa Espirulina, filla del Rei Bàcora. La princesa només pensava en llibres i contes, i cap altra cosa li passava pel cap. La princesa no pensava en prínceps, la qual cosa preocupava, al Rei Bacora, el seu reial pare. Però ella sempre li explicava que per ser una princesa s’ha de tenir coneixements.

Vingut del fons del mar, un gegant drac marí va aparèixer a les portes de l’emmurallada vila de Voramar. Una bèstia ferotge que va destrossar totes les coses que al seu pas va trobar. Tots els peixos que nedaven al mar, tot. L’espantós drac, un cop va acabar amb gairebé qualsevol cosa digerible, va decidir demanar menjar a la ciutat emmurallada de Voramar. Però no qualsevol

cosa, no... Volia persones.

La Princesa Espirulina va voler ser la primera a ser menjada pel Drac... O no?

Un espectacle emotiu i divertit, on es combina actors, titelles, ombres xineses, cançons...

Companyia: Cia. Teatre Aula

Gènere: Musical amb actors i titelles

Edat: Public familiar

Reserves

  • La princesa i el drac

    Recorda recollir les entrades entre una hora i 15 minuts abans de la funció. Si no pots, truca'ns i guardarem la reserva fins que arribis. Ens reservem el dret de posar a la venda les reserves no recollides 10 minuts abans de l'espectacle. El pagament de les entrades és exclusivament en efectiu. Els titelles de Can Ninot us esperen amb els braços oberts!

    7,50 €
    Entradas agotadas

Este evento está agotado

Compartir aquest esdeveniment

bottom of page