top of page

La castanyera

La Quimeta sap exactament el temps que les castanyes necessiten per quedar bones i és, exactament, el temps que triga a explicar un conte molt especial: el conte de “La castanyera perduda”. Amb la cia Sim Salabim.

Se ha cerrado la posibilidad de registrarse
Ver otros eventos
La castanyera
La castanyera

Horari i Ubicació

22 d’oct. del 2022, 18:00

Teatre Can Ninot, Carrer de Sallés, 10, 08172 Sant Cugat del Vallès, Barcelona, España

Sobre aquest esdeveniment

L’estiu arriba al seu final. Els boscos es preparen per al fred de l’hivern, el canvi de fulles i dels suculents fruits com les castanyes, nous i les avellanes.La Quimeta va anar ahir a collir castanyes i avui ha decidit cuinar-les. Clar que perquè quedin ben tendres s’han de tenir una bona estona al foc, així que paciència… La Quimeta sap exactament el temps que les castanyes necessiten per quedar bones i és, exactament, el temps que triga a explicar un conte molt especial: el conte de “La castanyera perduda”.

A la Quimeta aquest conte li va explicar la seva iaia i en ell coneixerem la història d’una entranyable castanyera que coneix el camí que duu fins a un castanyer.

Una malvada bruixa li roba les castanyes i li llença un malefici: li fa oblidar el camí fins el castanyer. Gràcies a l’ajut d’una nena, iniciarà el camí fins al castanyer per poder collir el preuat fruit.

Companyia: Sim Salabim

Menors de 18 mesos entrada gratuïta, la resta del públic entrades a 7'5€

Compartir aquest esdeveniment

bottom of page