top of page

Kukuryku

El reconocido mago Osvaldo Drevno sorprende nuevamente al público con sus extravagantes e increíbles ilusiones. Artista poco convencional, en lugar de tener una asistente ordinaria, desarrolla sus trucos con la ayuda de su gallina y de otros personajes que aparecerán en circunstancias sorprendentes.

No queden reserves disponibles. Si hi ha cancel·lacions es trobaran a taquilla abans de l'espectacle
Veure altres espectacles
Kukuryku
Kukuryku

Horari i Ubicació

19 de març del 2021, 17:30

Plaça de l'Om, Plaça de l'Om, Sant Cugat del Vallès, Barcelona, España

Sobre aquest esdeveniment

El reconocido mago Osvaldo Drevno sorprende nuevamente al público con sus extravagantes e increíbles ilusiones. Artista poco convencional, en lugar de tener una asistente ordinaria, desarrolla sus trucos con la ayuda de su gallina y de otros personajes que aparecerán en circunstancias sorprendentes. Su magia es tan imprevisible que a veces ni Osvaldo consigue saber cómo terminará.

Cia. Mau teatro i Ola Muchin

Gènere: Titelles de tamany gran. 

Públic: Tots els públics.

Reserves

  • Kukuryku

    Recorda recollir les entrades entre una hora i 15 minuts abans de la funció. Si no pots, truca'ns i guardarem la reserva fins que arribis. Ens reservem el dret de posar a la venda les reserves no recollides 10 minuts abans de l'espectacle. El pagament de les entrades és exclusivament en efectiu. Els titelles de Can Ninot us esperen amb els braços oberts!

    0,00 €
    Entradas agotadas

Este evento está agotado

Compartir aquest esdeveniment

bottom of page