top of page

Contes que sonen

Companyia: Cia.Toc de retruc Un espectacle de petit format, de configuració variable basada en un ampli repertori que permet triar els contes més adients per al moment i les edats adequades.

No queden reserves disponibles. Si hi ha cancel·lacions es trobaran a taquilla abans de l'espectacle
Veure altres espectacles
Contes que sonen
Contes que sonen

Horari i Ubicació

21 de març del 2021, 11:30

Casa de Cultura / sala Auditori, Carrer de Castellví, 8, 08173 Sant Cugat del Vallès, Barcelona, España

Sobre aquest esdeveniment

Amb aquest títol s’aplega una col.lecció de contes que tenen com a denominador comú el seu sentit musical.

Es tracta d’un espectacle de petit format, de configuració variable basada en un ampli repertori que permet triar els contes més adients per al moment i les edats adequades.

Està interpretat per dos actors/músics, Marta Albir i Carles Bertrand, nucli del grup Toc de Retruc, que d’una manera amena i fresca van alternant la narració, la música i la participació del públic. 

Per a tot això es basen en gairebé quaranta anys de treball continuat amb públic infantil, en especial amb els espectacles de més gran format que amb Toc de Retruc han donat a conèixer per tot el país. Entre el repertori de contes n’hi trobem de clàssics que han estat adaptats i per als que s’ha creat la música o cançons; d’altres de tradicionals que tenen la seva pròpia cantarella; d’altres de creació pròpia. 

En tots ells es sòl crear un diàleg amb el públic, en especial pel que toca la part més musical o d’efectes de so.

Companyia: Cia. Toc de retruc

Gènere: Espectacle de titelles

Edat: De 0 a 3 anys

Reserves

  • Contes que sonen

    Recorda recollir les entrades entre una hora i 15 minuts abans de la funció. Si no pots, truca'ns i guardarem la reserva fins que arribis. Ens reservem el dret de posar a la venda les reserves no recollides 10 minuts abans de l'espectacle. El pagament de les entrades és exclusivament en efectiu. Els titelles de Can Ninot us esperen amb els braços oberts!

    7,50 €
    Entradas agotadas

Este evento está agotado

Compartir aquest esdeveniment

bottom of page