top of page

Si vols celebrar el teu aniversari o alguna ocasió especial amb nosaltres, posa’t en contacte i t’informarem de totes les possibilitats que tenim.

 

Podeu venir amb els vostres amics a veure un espectacle i farem pujar a l’homenatjat a l’escenari per a que bufi les espelmes del seu pastís. Podeu també triar entre d’altres opcions més personalitzades i si teniu alguna idea amb la que us puguem ajudar, únicament cal que us poseu en contacte amb nosaltres i farem tot el possible per a ajudar-vos.

 

Festes d'aniversari

Entre d’altres propostes, Can Ninot us ofereix:

Espectacle personalitzat: pots triar entre un ventall d’espectacles i tancar la sala únicament per a tu i els teus amics.

 

Taller de teatre: tant per nens com per a adults. Vine amb nosaltres i gaudeix fent un taller de teatre. Celebra el teu aniversari o ocasió especial d’una manera diferent i divertida fent teatre a dalt de l’escenari. Crea personatges, històries, juga improvisant... Una proposta d’allò més engrescadora!

 

Taller de titelles: Adaptem l’activitat plàstica segons l’edat dels assistents. Aquesta activitat es pot fer tan amb nens com amb adults. Cada assistent marxarà a casa amb un titella fet per ell i que sabrà utilitzar al finalitzar el taller.

 

Festes temàtiques: Vols una festa de pirates? D’en Harry Potter? De princeses? Del CSI? Del Barça? o d’alguna altra cosa que se t’acudeixi? Nosaltres et muntem tota la festa amb la decoració, jocs, disfresses, etc. per a que tinguis un aniversari inoblidable. Una proposta plena de jocs participatius i divertits per a totes les edats. També adults.

 

Podem encarregar-nos del càtering o podeu portar el vostre propi càtering i pastís.

 

Si desitjeu tenir més informació, poseu-vos en contacte amb nosaltres a info@canninot.cat o al 626 59 89 21.

bottom of page