top of page

Wonka! 18:00h

Willy Wonka convidarà aquest any a cinc afortunats a visitar la seva fàbrica! Qui trobi un Golden Ticket (Tiquet d'Or) podrà passar un dia sencer i conèixer els secrets de la mítica Fàbrica de Xocolata.

Les entrades que ens queden per a aquest espectacle estaran disponibles exclusivament a taquillla.
Veure altres espectacles
Wonka! 18:00h
Wonka! 18:00h

Horari i Ubicació

14 de des. del 2019, 18:00

Can Ninot, Carrer de Sallés, 10, 08172 Sant Cugat del Vallès, Barcelona, España

Sobre aquest esdeveniment

Willy Wonka convidarà aquest any a cinc afortunats a visitar la seva fàbrica! Qui trobi un Golden Ticket (Tiquet d'Or) podrà passar un dia sencer i conèixer els secrets de la mítica Fàbrica de Xocolata però no totes les sorpreses són bones! Charlie, un nen d'una família molt pobre serà un dels afortunats. D'acord amb l'oferta de Willy Wonka, un dels participants rebrà a part un premi especial.Willy Wonka serà l’amfitrió de la festa, presentador dels premis literaris i ús explicarà la seva història!

Companyia: Petit Bombay 

Gènere: Titelles de Drap. Públic Familiar.

Reserves

  • Wonka!

    Recorda recollir les entrades entre una hora i 15 minuts abans de la funció. Si no pots, truca'ns i guardarem la reserva fins que arribis. Ens reservem el dret de posar a la venda les reserves no recollides 10 minuts abans de l'espectacle. El pagament de les entrades és exclusivament en efectiu. Els titelles de Can Ninot us esperen amb els braços oberts!

    7,50 €
    Venta finalizada

Total

0,00 €

Compartir aquest esdeveniment

bottom of page