top of page

Temps de llum

Un espectacle de clar de lluna, que us deixarà amb el cor obert!

Se ha cerrado la posibilidad de registrarse
Ver otros eventos
Temps de llum
Temps de llum

Horari i Ubicació

20 de nov. del 2021, 18:00

L'Hospitalet de Llobregat, Carrer Santa Eulàlia, 60, 08902 L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona, España

Sobre aquest esdeveniment

Temps de llum és un espectacle de titelles, teatre d'ombres i projeccions basat en la pedagogia de la llum. És una experiència sensorial per somiar, pensar i sentir les estacions de l'any, que ens permeten entendre la vida com un cicle on tot transita i es transforma. Està especialment dissenyat per infants de 1 a 5 anys i les seves famílies.

L'espectacle és a apunt de començar...l’inici és ple de màgia on la música t’envolta en un ambient càlid i et permet entrar a la història de la Nina, la nostra protagonista, que desperta i pren la vida des de la innocència més pura amb tot el seu entorn. Els personatges i les estacions van apareixent i l’ajuden a interactuar i a entendre el seu univers. Aprendrà a volar, nedar i a gaudir, creixent i transformant el seu món.

La Nina ens convida a fer un passeig per la tardor, on les fulles fan soroll i la pluja s'il·lumina, per deixar pas al fred de l'hivern, que ens permet entrar dintre el nostre cor i fer la metamorfosis primaveral. Amb ales de papallona fem volar la imaginació i vivim la intensitat dels colors i de les llums, fins a l’arribar de l’estiu que desplega les seves veles i ens porta a un mar en calma. 

PÚBLIC: PRIMERA INFÀNCIA. 0-3 ANYS.

Compartir aquest esdeveniment

bottom of page