top of page

Sant Jordi i la Princesa

Companyia: Fes-t'ho com vulguis Veurem les proeses del cavaller Sant Jordi i les malvestats del drac, a través d’una narració àgil i divertida i amb el suport de dibuixos plans que manipulen durant l’espectacle.

Les entrades que ens queden per a aquest espectacle estaran disponibles exclusivament a taquillla.
Veure altres espectacles
Sant Jordi i la Princesa
Sant Jordi i la Princesa

Horari i Ubicació

24 d’abr. de 2022, 12:00

Teatre Can Ninot, Carrer de Sallés, 10, 08172 Sant Cugat del Vallès, Barcelona, España

Sobre aquest esdeveniment

El valent cavaller Sant Jordi acut al poble per alliberar-lo del terrible drac. La llegenda és prou coneguda, però en aquest espectacle coneixerem els diversos oficis dels habitants del poble. El drac se’ls està menjant a tots, i ja em direu com pot tirar endavant un poble sense els seus oficis. La princesa no és pas una fleuma, també en té un d’ofici, el més bonic i tan necessari com els altres: escriure poesia.

La Cia Fes-t'ho com vulguis ens conviden a veure les proeses del cavaller Sant Jordi i les malvestats del drac, a través d’una narració àgil i divertida i amb el suport de dibuixos plans que manipulen durant l’espectacle, inspirats en la manera que els antics rondallaires ho feien per a cridar l’atenció de la gent.

El llenguatge visual que han fet reforça la narració oral i potencia la capacitat d’atenció i d’imaginar dels infants. Amb la idea de jugar amb els oficis dels vilatans, la llegenda es fa més rica i propera als nens i nenes: la metgessa; el cuiner; la fornera…personatges quotidians que connecten el públic amb l’argument principal de la llegenda.

St Jordi i la Princesa, la llegenda de sempre per gaudir-la com mai.

Espectacle de titelles i poesia

Companyia: Fes-t'ho com vulguis

Menors de 18 mesos entrada gratuïta, la resta del públic entrades a 7'5€

Compartir aquest esdeveniment

bottom of page