top of page

Mans 11:30 (Casa Cultura)

Mans és un espectacle visual ple d’imatges poètiques expressades amb diferents llenguatges. Gènere: Titelles i ombres. (0-3) Anys.

Si no has pogut fer la reserva acosta't a casa cultura,pots trobar entrades 1h abans de l'espectacle
Veure altrs esdeveniments
Mans 11:30 (Casa Cultura)
Mans 11:30 (Casa Cultura)

Horari i Ubicació

16 de nov. del 2019, 11:30

Casa de Cultura de Sant Cugat del Vallès, Carrer de Castellví, 8, 08173 Sant Cugat del Vallès, Barcelona, España

Sobre aquest esdeveniment

Mans és un espectacle pensat per a que els nens i nenes tinguin una experiència teatral gratificant i engrescadora. Mans és un

espectacle visual ple d’imatges poètiques expressades amb diferents llenguatges. El llenguatge corporal, que comença amb les mans i s’escampa a tot el cos; la música quen tot ho embolcalla; el llenguatge visual dels colors, la llum i les ombres; la transformació de l’espai i també la paraula, justa i afinada per a endreçar-ho tot. Mans convida a fer un viatge a mons reals i mons fantàstics. A somniar. A pensar. A escoltar. A riure. Tot l’espectacle neix i gira amb la idea de les mans: Les mans ens donen la llibertat de crear les nostres pròpies realitats. Així, tot el que veureu a l’espectacle està fet amb les mans.

En viu i en directe. 

Gènere: Titelles i ombres. (0-3) Anys.

Cia. Fes-t´ho com Vulguis

Reserves

  • Mans

    Recorda recollir les entrades entre una hora i 15 minuts abans de la funció. Si no pots, truca'ns i guardarem la reserva fins que arribis. Ens reservem el dret de posar a la venda les reserves no recollides 10 minuts abans de l'espectacle. El pagament de les entrades és exclusivament en efectiu.

    7,50 €
    Venta finalizada

Total

0,00 €

Compartir aquest esdeveniment

bottom of page