top of page

L'illa dels monstres 18:00h

Companyia: Cia. Tiravec Adaptació del clàssic de la literatura infantil “Allà on viuen els monstres” un conte explicat amb titelles, un espectacle de petit format pensat especialment per nens i nenes a partir de 3 anys.

Les entrades que ens queden per a aquest espectacle estaran disponibles exclusivament a taquillla.
Veure altres espectacles
L'illa dels monstres 18:00h
L'illa dels monstres 18:00h

Horari i Ubicació

28 de març del 2020, 18:00

Can Ninot, Carrer de Sallés, 08172 Sant Cugat del Vallès, Barcelona, España

Sobre aquest esdeveniment

Quan les coses no són com ell vol, en Jan es posa molt  trist… llavors es vesteix de llop, la tristesa es transforma en ràbia, i  ell es descontrola. Una d’aquestes vegades, la seva habitació es  transforma en un nou món on coneixerà éssers que el faran reflexionar  sobre les seves pors i les seves emocions.

Una vegada que en Jan aconsegueix equilibrar els seus sentiments,  decideix que és hora de tornar a casa, on trobarà el sopar que li ha  deixat la mare com a element conciliador.  

Adaptació del clàssic de  la literatura infantil “Allà on viuen els monstres” un conte explicat  amb titelles, un espectacle de petit format pensat especialment per nens  i nenes a partir de 3 anys. La història desvela als més petits com  mitjançant la imaginació es poden gestionar les frustracions i pors  quotidianes. També els indueix a adoptar una actitud valenta, serena i  generosa cap el món que els envolta.

Companyia: Cia. Tiravec

Edat: public familiar

Tipus activitat: Espectacle de Titelles.

Reserves

  • L'illa dels monstres

    Recorda recollir les entrades entre una hora i 15 minuts abans de la funció. Si no pots, truca'ns i guardarem la reserva fins que arribis. Ens reservem el dret de posar a la venda les reserves no recollides 10 minuts abans de l'espectacle. El pagament de les entrades és exclusivament en efectiu. Els titelles de Can Ninot us esperen amb els braços oberts!

    7,50 €

Total

0,00 €

Compartir aquest esdeveniment

bottom of page