top of page

Les ombres que conten contes

Espectacle familiar dins la programació de la VII Mostra de Titelles de Sant Cugat. En aquest espectacle a través de les ombres ens expliquen tres contes tradicionals d'Indonèsia

Se ha cerrado la posibilidad de registrarse
Ver otros eventos
Les ombres que conten contes
Les ombres que conten contes

Horari i Ubicació

06 de nov. de 2022, 17:30

Sala Clavé - Teatre La Unió, Avinguda de Josep Anselm Clavé, 13-17, 08173 Sant Cugat del Vallès, Barcelona, España

Sobre aquest esdeveniment

Gecko con Botas és el nom d’una jove companyia que va néixer a Indonèsia el 2016 i que viu ara instal·lada a Barcelona. En aquest espectacle a través de les ombres i la intervenció directa de la titellaire i artista plàstica Clementina Kura-Kura i l’actor, dramaturg i director Damián Bojorque, ens expliquen tres contes tradicionals de distintes illes d’Indonèsia:

“Ves a dormir gecko!” és una història de l’illa de Bali sobre un gecko que no pot dormir per la llum intermitent que fan les cuques de llum. Explicada a partir de llum i paraigües.

“El turbant màgic” succeeix a Java, on un heroi salvarà el destí d’un poble. Explicada amb titelles d'ombra tradicionals d'aquesta illa en una pantalla giratòria

“L’acord amb el sol” és una història original de Papua, on té lloc la trobada entre el sol i dues germanes per parlar de les hores de llum als camps de collita. Explicada a partir d'ombres incorporant colors i profunditat.

Companyia: Gecko con Botas

Menors de 18 mesos gratuït. La resta del públic entrades a 7'5€

Públic familiar

Vídeo de l'espectacle

Compartir aquest esdeveniment

bottom of page