top of page

Les llumetes de Ko Ko Yao

Companyia Cacauet Una vegada a les illes de Yao, enmig del mar de Tailàndia, unes cuques de llum perden la calma i la seva llibertat. Un mal dia, per sobre les aigües clares aterra un homenot... vingut de lluny,de molt lluny. Es vol fer ric i res l’importa més que vendre.

No queden entrades per aquest espectacle.
Veure altres espectacles
Les llumetes de Ko Ko Yao
Les llumetes de Ko Ko Yao

Horari i Ubicació

24 d’abr. del 2021, 17:30

Sala Teatre, Centre Cultural Sta Eulàlia, Carrer Santa Eulàlia, 60, 08902 L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona, España

Sobre aquest esdeveniment

Una vegada a les illes de Yao, enmig del mar de Tailàndia, unes cuques de llum perden la calma i la seva llibertat. Un mal dia, per sobre les aigües clares aterra un homenot... vingut de lluny,de molt lluny. Es vol fer ric i res l’importa més que vendre.

L’amistat entre dos animalons farà que cooperin per restablir la pau i tornar a omplir les nits de llumetes, les llumetes de Ko , Ko Yao.

Gènere: Titelles i música

Edat: públic familiar a partir de 4 anys

Reserves

  • Llums de Ko Ko Yao

    Recorda recollir les entrades entre una hora i 15 minuts abans de la funció. Si no pots, truca'ns i guardarem la reserva fins que arribis. Ens reservem el dret de posar a la venda les reserves no recollides 10 minuts abans de l'espectacle. El pagament de les entrades és exclusivament en efectiu. Els titelles de Can Ninot us esperen amb els braços oberts! Amb la reserva d'aquesta entrada acceptes rebre el butlletí de Can Ninot per assabentar-te de les novetats. Pots donar-te de baixa quan vulguis

    0,00 €
    Entradas agotadas

Este evento está agotado

Compartir aquest esdeveniment

bottom of page