top of page

L’aneguet Lleig 18:00h

Companyia: Teatre en Miniatura Ha de marxar de la granja on no té amics, els altres ànecs li diuen que és lleig, molt gran i més fosc, i ell vol jugar però no el deixen.

Les entrades que ens queden per a aquest espectacle estaran disponibles exclusivament a taquillla.
Veure altres espectacles
L’aneguet Lleig 18:00h
L’aneguet Lleig 18:00h

Horari i Ubicació

18 de maig de 2019, 18:00

Can Ninot, Carrer de Sallés, 10, 08172 Sant Cugat del Vallès, Barcelona, España

Sobre aquest esdeveniment

Ha de marxar de la granja on no té amics, els altres ànecs li diuen que és lleig, molt gran i més fosc, i ell vol jugar però no el deixen. L’aneguet cercarà per tot arreu amics de debò que no se’n riguin del seu color i de la seva mida, Tot i que anirà a parar a casa d’una bruixa, amb l’ajuda de la fada espavilada i el follet Trapella arribarà al camí que porta al riu. En mirar-se a l’aigua quedarà   bocabadat de veure com en fer-se gran s’ha convertit en un cigne. Els altres cignes l’acolliran amb entusiasme.

Gènere Titelles. tècnica mixta.

Edat: 3-99 anys.

Reserves

  • L'aneguet lleig

    Recorda recollir les entrades entre una hora i 15 minuts abans de la funció. Si no pots, truca'ns i guardarem la reserva fins que arribis. Ens reservem el dret de posar a la venda les reserves no recollides 10 minuts abans de l'espectacle. El pagament de les entrades és exclusivament en efectiu. Els titelles de Can Ninot us esperen amb els braços oberts!

    7,50 €

Total

0,00 €

Compartir aquest esdeveniment

bottom of page