top of page

L’aneguet lleig

Ha de marxar de la granja on no té amics, els altres ànecs li diuen que és lleig, molt gran i més fosc, i ell vol jugar però no el deixen. Companyia: Teatre en Miniatura

Les entrades que quedin disponibles equest espectacle estaran disponibles exclusivament a taquillla.
Veure altres espectacles
L’aneguet lleig
L’aneguet lleig

Horari i Ubicació

21 de nov. de 2020, 18:00

Casa de cultura Sant Cugat del Vallès, Carrer de Castellví, 8, 08173 Sant Cugat del Vallès, Barcelona, España

Sobre aquest esdeveniment

Ha de marxar de la granja on no té amics, els altres ànecs li diuen que és lleig, molt gran i més fosc, i ell vol jugar però no el deixen. L’aneguet cercarà per tot arreu amics de debò que no se’n riguin del seu color i de la seva mida, Tot i que anirà a parar a casa d’una bruixa, amb l’ajuda de la fada espavilada i el follet Trapella arribarà al camí que porta al riu. En mirar-se a l’aigua quedarà   bocabadat de veure com en fer-se gran s’ha convertit en un cigne. Els altres cignes l’acolliran amb entusiasme.

Gènere Titelles. tècnica mixta.

Edat: 3-99 anys.

Reserves

Precio

Cantidad

Total

 • L’aneguet Lleig

  7,50 €

  Recorda recollir les entrades entre una hora i 15 minuts abans de la funció. Si no pots, truca'ns i guardarem la reserva fins que arribis. Ens reservem el dret de posar a la venda les reserves no recollides 10 minuts abans de l'espectacle. El pagament de les entrades és exclusivament en efectiu. Els titelles de Can Ninot us esperen amb els braços oberts!

  7,50 €

  0

  0,00 €

Total

0,00 €

Compartir aquest esdeveniment

bottom of page