top of page

La Granja Menuda (Ateneu Sant Cugat)

Veurem com arriba el dia i sentirem com canta el gall. Despertarem a les gallines i agafarem tots els ous, poni un, poni dos, poni deu... Public: (0-3) Anys

Si no has pogut fer la reserva acosta't a l'ataneu,pots trobar entrades 1h abans de l'espectacle
Veure altres esdeveniments
La Granja Menuda (Ateneu Sant Cugat)
La Granja Menuda (Ateneu Sant Cugat)

Horari i Ubicació

17 de nov. del 2019, 11:30

Avinguda de Gràcia, 16, Avinguda de Gràcia, 16, 08172 Sant Cugat del Vallès, Barcelona, España

Sobre aquest esdeveniment

Veurem com arriba el dia i sentirem com canta el gall. Despertarem a les gallines i agafarem tots els ous, poni un, poni dos, poni deu... la gallina de la Seu diu que amaguis aquest peu! Després veurem els pollets i els ànecs com es capbussen, i amb el cavall sortirem a fer un passeig per la plana. Ens trobarem amb la vaca que ens donarà una mica de llet. Pel porquet, un cop a casa, les pometes collirem; i al vespre, ja molt cansades les bèsties, recollirem. Falta una! S’ha perdut, l’ovelleta, la Blanqueta... que l’has vist? Saps on és?... a la una, a les dues, i a les tres! 

Gènere: Titelles de LLana. 

Public: (0-3) Anys

Companyia: Cia. Patawa. 

Reserves

  • La Granja Menuda

    Recorda recollir les entrades entre una hora i 15 minuts abans de la funció. Si no pots, truca'ns i guardarem la reserva fins que arribis. Ens reservem el dret de posar a la venda les reserves no recollides 10 minuts abans de l'espectacle. El pagament de les entrades és exclusivament en efectiu. Els titelles de Can Ninot us esperen amb els braços oberts!

    7,50 €

Total

0,00 €

Compartir aquest esdeveniment

bottom of page