top of page

dg., 29 de gen.

|

Teatre Can Ninot

La Filomena va al riu

Espectacle de 0 a 99 anys, visual i tendre amb música de Mozart La Filomena és una ovelleta que vol anar al riu a banyar-se. Es lleva quan surt el sol amb una mica de mandra i cap a la muntanya va tot saltant. Sorpresa tindrà amb les papallones i les flors que fins el riu la portaran.

Se ha cerrado la posibilidad de registrarse
Ver otros eventos
La Filomena va al riu

Horari i Ubicació

29 de gen., 12:00

Teatre Can Ninot, Carrer de Sallés, 10, 08172 Sant Cugat del Vallès, Barcelona, España

Sobre aquest esdeveniment

La Filomena és una ovelleta que vol anar al riu a banyar-se. Es lleva quan surt el sol amb una mica de mandra i cap a la muntanya va tot saltant. Sorpresa tindrà amb les papallones i les flors que fins el riu la portaran.

Amb aquest espectacle petits i grans podran gaudir de la fantàstica música de Mozart juntament amb la part visual del viatge que farà la nostra protagonista, la Filomena.

La Mercè, la titellaire, tindrà una relació tendre i molt carinyosa amb la Filomena. Una ovella especial i única; com tots i cacascú de nosaltres. Aquest és un dels missatges que volem transmetre als més petits, per tal d’obrir-nos a la diversitat. L’amor i l’exclusivitat en aquesta edat són essencials per el seu creixement.

Durada: 30 minuts

Públic: De 0 a 99 anys

Companyia: Pengim-Penjam

Menors de 18 mesos entrada gratuïta. La resta del públic entrades a 7'5€

Compartir aquest esdeveniment

bottom of page