top of page

dg., 09 de maig

|

Casa de cultura Sant Cugat del Vallès

La cigonya i el mussol valent

Companyia: Teatre en Miniatura Un mussol que s'ha perdut i encara no sap volar troba un lloc on descansar i quedar-s'hi a viure. Però una cigonya que està covant un ou no vol que el mussol espanti el pollet quan aquest neixi, i li diu que és millor que busqui un altre lloc per viure.

Les entrades que ens queden per a aquest espectacle estaran disponibles exclusivament a taquillla.
Veure altres espectacles
La cigonya i el mussol valent

Horari i Ubicació

09 de maig de 2021, 12:00

Casa de cultura Sant Cugat del Vallès, Carrer de Castellví, 8, 08173 Sant Cugat del Vallès, Barcelona, España

Sobre aquest esdeveniment

Un mussol que s'ha perdut i encara no sap volar troba un lloc on descansar i quedar-s'hi a viure. Però una cigonya que està covant un ou no vol que el mussol  espanti el pollet quan aquest neixi, i li diu que és millor que busqui un altre lloc per viure. Una òliba que viu en un tronc li ensenya com ha de bategar les ales, però el mussol té por. 

L’endemà al matí, quan la cigonya se'n va a buscar menjar i una serp li vol prendre l'ou, el mussol volarà fins a espantar la serp i recuperar, així, l'ou de la cigonya.

S’ha de ser valent per aprendre a volar, però després de vèncer la por, el mussol tindrà una bona recompensa.

Companyia: Teatre en Miniatura

Gènere: Espectacle de titelles

Edat: públic familiar

Reserves

Precio

Cantidad

Total

 • Cigonya i mussol valent

  7,50 €

  Recorda recollir les entrades entre una hora i 15 minuts abans de la funció. Si no pots, truca'ns i guardarem la reserva fins que arribis. Ens reservem el dret de posar a la venda les reserves no recollides 10 minuts abans de l'espectacle. El pagament de les entrades és exclusivament en efectiu. Els titelles de Can Ninot us esperen amb els braços oberts! Amb la reserva d'aquesta entrada acceptes rebre el butlletí de Can Ninot per assabentar-te de les novetats. Pots donar-te de baixa quan vulguis

  7,50 €

  0

  0,00 €

Total

0,00 €

Compartir aquest esdeveniment

bottom of page