top of page

Hansel i Gretel (Casa Cultura)

La Sara i el Quim han de passar uns dies a casa de la seva tieta. Han d’agafar un tren, però malauradament el perden. S’hauran de quedar en aquella vella estació mentre esperen que arribi el pròxim tren. La Sara té una idea; per passar el temps poden representar una història... Públic Familiar.

Si no has pogut fer la reserva acosta't a casa cultura,pots trobar entrades 1h abans de l'espectacle
Veure altres esdeveniments
Hansel i Gretel (Casa Cultura)
Hansel i Gretel (Casa Cultura)

Horari i Ubicació

16 de nov. de 2019, 18:00

Casa de Cultura de Sant Cugat del Vallès, Carrer de Castellví, 8, 08173 Sant Cugat del Vallès, Barcelona, España

Sobre aquest esdeveniment

La Sara i el Quim han de passar uns dies a casa de la seva tieta. Han d’agafar un tren, però malauradament el perden. S’hauran de quedar en aquella vella estació mentre esperen que arribi el pròxim tren. La Sara té una idea; per passar el temps poden representar la història del conte que porten a l’equipatge: Hansel i Gretel. El Quim arrufa una mica el nas com sempre, però finalment queda convençut i, d’aquesta manera, els dos nens, mitjançant pilotes, bitlles, penjadors de roba i tot tipus de coses que porten al seu bagul, i ajudant-se d’instruments que es troben a l’estació, construeixen uns titelles ben divertits per fer la seva pròpia representació... Com al teatre!. 

Gènere: Musical de Titelles. 

Públic Familiar.

Companyia: Cia. Sim Salabim.

Reserves

  • Hansel i Gretel

    Recorda recollir les entrades entre una hora i 15 minuts abans de la funció. Si no pots, truca'ns i guardarem la reserva fins que arribis. Ens reservem el dret de posar a la venda les reserves no recollides 10 minuts abans de l'espectacle. El pagament de les entrades és exclusivament en efectiu. Els titelles de Can Ninot us esperen amb els braços oberts!

    7,50 €

Total

0,00 €

Compartir aquest esdeveniment

bottom of page