top of page

Formes

Companyia Xarop Teatre Espectacle per a nadons. Pupi és un nen petit, se submergeix en els seus somnis portant-nos amb ell al món del joc, dels seus gargots que dansen i canten al ritme de l'alegria i del color.

No queden entrades per aquest espectacle.
Veure altres espectacles
Formes
Formes

Horari i Ubicació

24 d’abr. del 2021, 12:00

Sala Teatre, Centre Cultural Sta Eulàlia, Carrer Santa Eulàlia, 60, 08902 L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona, España

Sobre aquest esdeveniment

Pupi és un nen petit, se submergeix en els seus somnis portant-nos amb ell al món del joc, dels seus gargots que dansen i canten al ritme de l'alegria i del color. Aquest és un viatge cap a la imaginació d'en Pupi, on totes les coses poden ser possibles, cobrant vida per fer-nos sentir i somiar. Quan Pupi obre els ulls alguna cosa en el nostre interior ha canviat, perquè ell som tots!

Gènere: Titelles

Edat: nadons a partir de 9 mesos

Reserves

  • Formes

    Recorda recollir les entrades entre una hora i 15 minuts abans de la funció. Si no pots, truca'ns i guardarem la reserva fins que arribis. Ens reservem el dret de posar a la venda les reserves no recollides 10 minuts abans de l'espectacle. El pagament de les entrades és exclusivament en efectiu. Els titelles de Can Ninot us esperen amb els braços oberts! Amb la reserva d'aquesta entrada acceptes rebre el butlletí de Can Ninot per assabentar-te de les novetats. Pots donar-te de baixa quan vulguis

    0,00 €
    Entradas agotadas

Este evento está agotado

Compartir aquest esdeveniment

bottom of page