top of page

El viatge d'en Jan 17.00h

El viatge d'en Jan és una adaptació del clàssic de la literatura infantil Allà on viuen els monstres. La història desvela als més petits com mitjançant la imaginació es poden gestionar les frustracions i pors quotidianes.

Les entrades que quedin disponibles es vendran a taquilla abans del espectacle
Veure altres espectacles
El viatge d'en Jan 17.00h
El viatge d'en Jan 17.00h

Horari i Ubicació

30 de gen. del 2021, 17:00

Centre Cultural Santa Eulàlia, Carrer Santa Eulàlia, 60, 08902 L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona, España

Sobre aquest esdeveniment

Quan les coses no són com ell vol, en Jan es posa molt trist… llavors  es vesteix de llop, la tristesa es transforma en ràbia, i ell es  descontrola. Una d’aquestes vegades, la seva habitació es transforma en  un nou món on coneixerà éssers que el faran reflexionar sobre les seves  pors i les seves emocions.

Finalment, aconseguirà desfogar la seva ràbia incontrolada mitjançant la seva imaginació.

Una vegada que en Jan aconsegueix equilibrar els seus sentiments,  decideix que és hora de tornar a casa, on trobarà el sopar que li ha  deixat la mare com a element conciliador.

Aquest conte parla dels vincles, la tranquil·litat, la valentia i  sobre com gestionar les pròpies emocions d’una manera creativa i  saludable. Ens explica com utilitzar la imaginació per experimentar un  alleujament del món real i ens mostra com, amb la fantasia, podem ajudar  els infants a fer-se grans. En Jan és valent perquè aconsegueix  refer-se de les seves pors, però, abans que res, és un nen intel·ligent,  perquè aconsegueix tranquil·litzar-se amb ajuda de la fantasia. Els  monstres són la manera de posar en imatges els problemes i pors  quotidianes infantils. I el viatge, representa un procés d’aprenentatge  infantil en el qual les emocions desbordants poden arribar a  expressar-se d’una manera sana. L’emoció es canalitza, es conquereix i  es controla mitjançant el joc.

Gènere: Titelles de Drap. Públic familiar

Edat recomanada: de 0 a 4 anys

Companyia: Cia. Tirabec

Reserves

  • El viatge d'en Jan 17.00h

    Recorda recollir les entrades entre una hora i 15 minuts abans de la funció. Si no pots, truca'ns i guardarem la reserva fins que arribis. Ens reservem el dret de posar a la venda les reserves no recollides 10 minuts abans de l'espectacle. El pagament de les entrades és exclusivament en efectiu. Els titelles de Can Ninot us esperen amb els braços oberts!

    4,00 €
    Entradas agotadas

Este evento está agotado

Compartir aquest esdeveniment

bottom of page