top of page

El trencanous 12:00h

Companyia: La Paparra És la nit de Nadal. En Drosselmeyer, un personatge sempre sorprenent, arriba a casa de la Clara, la seva neboda. Com sempre per aquestes dates, arriba amb un regal especial.

Las entradas no están a la venta
Ver otros eventos
El trencanous 12:00h
El trencanous 12:00h

Horari i Ubicació

10 de febr. del 2019, 12:00

Can Ninot, Carrer de Sallés, 10, 08172 Sant Cugat del Vallès, Barcelona, España

Sobre aquest esdeveniment

És la nit de Nadal. En Drosselmeyer, un personatge sempre sorprenent, arriba a casa de la Clara, la seva neboda. Com sempre per aquestes dates, arriba amb un regal especial. Aquest any és un trencanous de fusta en forma de soldadet amb un fantàstica història al darrere que el seu oncle li explica. Aquella mateixa nit, la Clara es desperta al sentir sorolls. És tot un exèrcit de ratolins dirigit pel Rei del Ratolins En Rata IV en busca del Trencanous. Quan els ratolins són a punt de començar les seves malifetes, el Trencanous, cobrant vida i comandant un exèrcit de soldadets de plom, ho impedeix. Tot i així, el Rei dels Ratolins aconsegueix arraconar al Trencanous. Sort que la Clara reacciona i junts aconsegueixen vence’l.

Per celebrar aquesta victòria, el Trencanous convida a la Clara al País del Sucre. Allí, hauran de passar un munt d’aventures per aconseguir trencar l’encanteri que converteix el Príncep en un Trencanous.

Gènere: Marionetes de bareta simplificada.

Edat: 3-99 anys.

Compartir aquest esdeveniment

bottom of page