top of page

El soldadet de plom 12.00h

Companyia: Teatre den Miniatura Avui la Laia fa 5 anys. La nena té moltes joguines, però li costa molt compartir i sempre es baralla amb els amics. La iaia de la Laia li explicarà un conte abans d’anar a dormir perquè se n’adoni que tenir moltes joguines de poc serveix

Les entrades que ens queden per a aquest espectacle estaran disponibles exclusivament a taquillla.
Veure altres espectacles
El soldadet de plom 12.00h
El soldadet de plom 12.00h

Horari i Ubicació

09 de febr. del 2020, 12:00

Can Ninot, Carrer de Sallés, 10, 08172 Sant Cugat del Vallès, Barcelona, España

Sobre aquest esdeveniment

Avui la Laia fa 5 anys. La nena té moltes joguines, però li costa molt compartir i sempre es baralla amb els amics. La iaia de la Laia li explicarà un conte abans d’anar a dormir perquè se n’adoni que tenir moltes joguines de poc serveix si s’ha de jugar sol i que és molt important tenir amics i compartir les joguines. A la nit, quan la nena dorm, els personatges del conte tindran vida.

Un soldadet de plom, el qual està enamorat d’una ballarina, iniciarà una sèrie d’aventures lluny de casa. Finalment, tornarà amb les mans buides, però el cor ple d’il.lusió. Inspirat en el conte clàssic de Hans Christian Andersen.

Genere: Titelles de mà

Edat: 3-99 anys

Cia. Teatre en miniatura

Reserves

  • El soldadet de plom

    Recorda recollir les entrades entre una hora i 15 minuts abans de la funció. Si no pots, truca'ns i guardarem la reserva fins que arribis. Ens reservem el dret de posar a la venda les reserves no recollides 10 minuts abans de l'espectacle. El pagament de les entrades és exclusivament en efectiu. Els titelles de Can Ninot us esperen amb els braços oberts!

    7,50 €
    Venta finalizada

Total

0,00 €

Compartir aquest esdeveniment

bottom of page