top of page

El Regal

Inspirat en el conte de Michael Ende "El titella de roba" podrem veure les peripècies i aventures d’en Felip, el ninot estimat d’en Pepus, quan es rellevat per un altre joguina. En Felip però, no es rendeix, mira endavant i busca la manera de recuperar la seva amistat. Companyia: Pengim-Penjam

Se ha cerrado la posibilidad de registrarse
Ver otros eventos
El Regal
El Regal

Horari i Ubicació

18 de març del 2023, 18:00

Teatre Can Ninot, Carrer de Sallés, 10, 08172 Sant Cugat del Vallès, Barcelona, España

Sobre aquest esdeveniment

Inspirat en el conte de Michael Ende "El titella de roba", el protagonista d'aquest espectalce és Felip, un conillet de roba fet de retalls i un tros de matalàs vell que l'àvia Serafina, amb molt d'amor, va fer per en Pepus, el seu net.

Acompanyat per belles melodies podrem veure les peripècies i aventures d’en Felip, el ninot estimat d’en Pepus, quan es rellevat per un altre joguina. En Felip però, no es rendeix, mira endavant i busca la manera de recuperar l’amistat del seu company de joc.

Una regresió a la infantesa dels adults amb molta tendresa i emotivitat on els infants podran viure els seus jocs i el dels seus pares.

El regal és un espectacle amb un missatge optimista i positiu de la vida, creat amb molta simpatia on petits i grans se sentiran identificats.

Companyia: Pengim-Penjam Titelles

Menors de 18 mesos entrada gratuïta, la resta del públic entrades a 7'5€

Compartir aquest esdeveniment

bottom of page