top of page

El Petit Príncep 12:00h (Can Ninot)

El Petit Príncep explicarà el seu llarg viatge per diferents planetes on a conegut personatges ben estranys i curiosos cadascun amb les seves manies i bogeries. Públic Familiar.

Les entrades que ens queden per a aquest espectacle estaran disponibles exclusivament a taquillla.
Veure altres esdeveniments
El Petit Príncep 12:00h (Can Ninot)
El Petit Príncep 12:00h (Can Ninot)

Horari i Ubicació

16 de nov. del 2019, 12:00

Can Ninot, Carrer de Sallés, 10, 08172 Sant Cugat del Vallès, Barcelona, España

Sobre aquest esdeveniment

El 30 de setembre de 1935, Antoine de SaintÉxupery, un pilot francès provava de batre el record de temps volant entre Paris i Saigon. Degut a una avaria al seu aparell, va haver de fer un aterratge d'emergència al desert delSàhara, a l’Àfrica Mentre intenta reparar el seu avió, rep la visita d'un nen vestit d'una manera ben especial i que diu prové d'un planeta molt petit.

El Petit Príncep explicarà el seu llarg viatge per diferents planetes on a conegut personatges ben estranys i curiosos cadascun amb les seves manies i bogeries.

El Petit Príncep fa moltes preguntes, vol saber, vol aprendre a reconèixer el que és l'amor, l'amistat, la por; vol entendre el boig món dels adults. Antoine de Saint-Éxupery es veu identificat amb el Petit Príncep, i recorda quan ell també era un nen i no entenia a la gent gran. 

Gènere: Titelles. 

Públic Familiar.

Companyia: Cia. Petit Bombay.

Reserves

  • El petit Princep

    Recorda recollir les entrades entre una hora i 15 minuts abans de la funció. Si no pots, truca'ns i guardarem la reserva fins que arribis. Ens reservem el dret de posar a la venda les reserves no recollides 10 minuts abans de l'espectacle. El pagament de les entrades és exclusivament en efectiu. Els titelles de Can Ninot us esperen amb els braços oberts!

    7,50 €
    Venta finalizada

Total

0,00 €

Compartir aquest esdeveniment

bottom of page