top of page

El peix d'Or (1)

Companyia: Cia. Binixiflat El Peixet d’Or es un conte rus que hem adaptat per a Teatre de Titelles. És dels contes de tipus cíclic on el protagonista ha de repetir diverses vegades la mateixa acció màgica, amb resultats diferents.

Les entrades que ens queden per a aquest espectacle estaran disponibles exclusivament a taquillla.
Veure altres espectacles
El peix d'Or (1)
El peix d'Or (1)

Horari i Ubicació

05 de març del 2021, 18:00

Casa de cultura Sant Cugat del Vallès, Carrer de Castellví, 8, 08173 Sant Cugat del Vallès, Barcelona, España

Sobre aquest esdeveniment

El  Peixet  d’Or  es  un  conte  rus  que  hem  adaptat  per  a  Teatre  de  Titelles.  És  dels contes  de  tipus  cíclic  on  el  protagonista  ha  de  repetir  diverses  vegades  la  mateixa acció màgica, amb resultats diferents.Ens parla d’una  parella de  pescadors  pobres i de les seves extranyes relacions amb un peix màgic que els hi dona tot allò que demanen.És una aproximació al drama de l’ambició desmesurada.

Companyia: Cia. Binixiflat

Gènere: Espectacle de titelles

Edat: Public familiar

Reserves

  • El peix d'Or

    Recorda recollir les entrades entre una hora i 15 minuts abans de la funció. Si no pots, truca'ns i guardarem la reserva fins que arribis. Ens reservem el dret de posar a la venda les reserves no recollides 10 minuts abans de l'espectacle. El pagament de les entrades és exclusivament en efectiu. Els titelles de Can Ninot us esperen amb els braços oberts!

    7,50 €

Total

0,00 €

Compartir aquest esdeveniment

bottom of page