top of page

El Patufet

Companyia: Tian Cusidó Convertir el que ens fa diferents en fortalesa i acceptació En Josepet té un colmado d’aquells de tota la vida en un poble que ha esdevingut ciutat i on fa molt de temps hi va néixer un nen petit com una nou que li deien Patufet.

Les entrades que ens queden per a aquest espectacle estaran disponibles exclusivament a taquillla.
Veure altres espectacles
El Patufet
El Patufet

Horari i Ubicació

29 de maig del 2021, 18:00

Casa de cultura Sant Cugat del Vallès, Carrer de Castellví, 8, 08173 Sant Cugat del Vallès, Barcelona, España

Sobre aquest esdeveniment

Convertir el que ens fa diferents en fortalesa i acceptació

En Josepet té un colmado d’aquells de tota la vida en un poble que ha esdevingut ciutat i on fa molt de temps hi va néixer un nen petit com una nou que li deien Patufet. En Josepet ens narra la història tradicional d’en Patufet en aquesta botiga com les d’abans plena d’andròmines, queviures i material d’adrogueria...

Companyia: Tian Cusidó

Gènere: Espectacle de titelles

Edat: públic familiar

Reserves

  • El Patufet

    Recorda recollir les entrades entre una hora i 15 minuts abans de la funció. Si no pots, truca'ns i guardarem la reserva fins que arribis. Ens reservem el dret de posar a la venda les reserves no recollides 10 minuts abans de l'espectacle. El pagament de les entrades és exclusivament en efectiu. Els titelles de Can Ninot us esperen amb els braços oberts! Reservant aquesta entrada acceptes rebre el butlletí de Can Ninot per assabentar-te de les novetats. Pots donar-te'n de baixa quan vulguis.

    7,50 €
    Venta finalizada

Total

0,00 €

Compartir aquest esdeveniment

bottom of page