top of page

El llop cantaire

La Mercè acompanyada de la música, ens introdueix en el món de la fruita i les verdures. Amb el seu cistell molt ple, aprofitarà per narrar un parell de contes populars tradicionals però no tant populars, doncs la música transformarà els personatges i res serà ni passarà com ens pensàvem.

Les entrades que quedin disponibles es vendran a taquilla abans del espectacle
Veure altres espectacles
El llop cantaire
El llop cantaire

Horari i Ubicació

07 de nov. del 2020, 18:00

Casa de cultura Sant Cugat del Vallès, Carrer de Castellví, 8, 08173 Sant Cugat del Vallès, Barcelona, España

Sobre aquest esdeveniment

La Mercè acompanyada de la música, ens introdueix en el món de la fruita i les verdures. Amb el seu cistell molt ple, aprofitarà la fruita i verdura per narrar un parell de contes populars tradicionals però no tant populars, doncs la música transformarà els personatges i res serà ni passarà com ens pensàvem i és que tots podem millorar cada dia una mica més encara.

Què faran els 3 porquets en un futur? Qui ballarà amb la caputxeta?

El llop cantaire dels tres porquets i la Caputxeta és una barreja de música i contes per infants on poden deixar volar la imaginació i viure per uns instants en harmonia…

Companyia: Cia. Pengim Penjam

Genere: Titelles

Edat: 3-99 anys

Reserves

  • El llop cantaire

    Recorda recollir les entrades entre una hora i 15 minuts abans de la funció. Si no pots, truca'ns i guardarem la reserva fins que arribis. Ens reservem el dret de posar a la venda les reserves no recollides 10 minuts abans de l'espectacle. El pagament de les entrades és exclusivament en efectiu. Els titelles de Can Ninot us esperen amb els braços oberts!

    7,50 €
    Venta finalizada

Total

0,00 €

Compartir aquest esdeveniment

bottom of page