top of page

El llibre de la selva

Companyia: Cia. Veus Veus És de nit i a la jungla se sent el plor d’un cadell humà. Akela, el llop, troba aquest cadell humà i decideix criar-lo sota la llei de la jungla. Akela decideix que Baghera, la pantera, faci de mestre al noi que han trobat al prat.

No queden reserves disponibles. Si hi ha cancel·lacions es trobaran a taquilla abans de l'espectacle
Veure altres espectacles
El llibre de la selva
El llibre de la selva

Horari i Ubicació

20 de març del 2021, 18:00

Casa de Cultura / Sala d'actes, Carrer de Castellví, 8, 08173 Sant Cugat del Vallès, Barcelona, España

Sobre aquest esdeveniment

És de nit i a la jungla se sent el plor d’un cadell humà. Akela, el llop, troba aquest cadell humà i decideix criar-lo sota la llei de la jungla. Akela decideix que Baghera, la pantera, faci de mestre al noi que han trobat al prat.

Hathi, l’elefant, decideix el nom del cadell, Mowgly. Baghera, ajudat per l’ós Baloo, es fan companys inseparables del noi. Però hi ha un animal que no desitja que en Mowgly es faci gran, Shere Khan, el tigre.

Companyia: Cia. Veus Veus

Gènere: Espectacle musical amb actors i titelles

Edat: public familiar

Reserves

  • el llibre de la selva

    Recorda recollir les entrades entre una hora i 15 minuts abans de la funció. Si no pots, truca'ns i guardarem la reserva fins que arribis. Ens reservem el dret de posar a la venda les reserves no recollides 10 minuts abans de l'espectacle. El pagament de les entrades és exclusivament en efectiu. Els titelles de Can Ninot us esperen amb els braços oberts!

    7,50 €
    Entradas agotadas

Este evento está agotado

Compartir aquest esdeveniment

bottom of page