top of page

El ginyol Artur i Blancaflor

Companyia Pengim Penjam Durant l'Edat Mitjana, els trobadors, joglars, titellaires...es movien per ciutats, viles i castells; actuant en places, pòrtics d’esglésies, o als salons dels cortesans, contant els fets més rellevants dels últims temps, les proeses dels herois populars, etc.

No queden entrades per aquest espectacle.
Veure altres espectacles
El ginyol Artur i Blancaflor
El ginyol Artur i Blancaflor

Horari i Ubicació

24 d’abr. del 2021, 19:45

Plaça del Centre Cultural Santa Eulàlia, Carrer Santa Eulàlia, 60, 08902 L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona, España

Sobre aquest esdeveniment

Durant l'Edat Mitjana, els trobadors, joglars, titellaires...es movien per ciutats, viles i castells; actuant en places, pòrtics d’esglésies, o als salons dels cortesans, contant els fets més rellevants dels últims temps, les proeses dels herois populars, etc. Bé en forma de romanço, "càntiga", narració... Malgrat que avui ens trobem a l'era de la comunicació, via satèl·lit, la distància física entre persones és més gran. El Guinyol és un intent de recuperar aquesta proximitat, tot explicant una història de

l’època. Artur està enamorat de la princesa, però al ser un simple servidor no té accés al seu amor. La princesa que és molt coqueta, s’ha comprat un mirall màgic i aquest l’hi ha dit que és molt lletja. Desconsolada cerca els serveis d’un bruixot.

Aconseguirà Artur desfer l’encanteri? Seran feliços i menjaran anissos? Tot plegat farà que l’espectacle sigui una comunicació directa entre els titelles i el públic.

Gènere: Titelles de guant

Edat: per a tots els públics

Reserves

  • Ginyol Artur i Blancaflor

    Recorda recollir les entrades entre una hora i 15 minuts abans de la funció. Si no pots, truca'ns i guardarem la reserva fins que arribis. Ens reservem el dret de posar a la venda les reserves no recollides 10 minuts abans de l'espectacle. El pagament de les entrades és exclusivament en efectiu. Els titelles de Can Ninot us esperen amb els braços oberts! Amb la reserva d'aquesta entrada acceptes rebre el butlletí de Can Ninot per assabentar-te de les novetats. Pots donar-te de baixa quan vulguis

    0,00 €
    Entradas agotadas

Este evento está agotado

Compartir aquest esdeveniment

bottom of page