top of page

El follet, el gat i el pastisser

Companyia: L'invisible Hi havia una vegada un pastisser que tenia molta traça en l'elaboració de dolços. Del obrador de la pastisseria "Delícies Màgiques" sortien uns exquisits pastissos, bombons delicadíssims, caramels de formes i colors divertits, galetes cruixents i torrades.

Les entrades que ens queden per a aquest espectacle estaran disponibles exclusivament a taquillla.
Veure altres espectacles
El follet, el gat i el pastisser
El follet, el gat i el pastisser

Horari i Ubicació

03 d’abr. del 2022, 12:00

Sant Cugat del Vallès, Carrer de Sallés, 10, 08172 Sant Cugat del Vallès, Barcelona, España

Sobre aquest esdeveniment

Hi havia una vegada un  pastisser que tenia molta traça en l'elaboració de dolços. Del obrador de la pastisseria "Delícies Màgiques" sortien uns exquisits pastissos, bombons delicadíssims, caramels de formes i colors divertits, galetes cruixents i torrades, i quan era el temps, massapans i torrons, unes coques ensucrades, les llaminadures més dolces i varia- des que cap infant del món pugui imaginar...

El pastisser veia que el sabor d'aquelles pastes feia que la gent se sentís feliç i n'observava la  reacció acaronant-se la barbeta en un gest misteriós, perquè l'èxit dels seus pastissos es devia a un ingredient que només ell coneixia i que era un gran secret... El nostre conte comença aquí, Quan el darrer client del dia havia marxat de la botiga...Xst!

En aquest espectacle, entrarem de la mà de l'Invisible titelles a la rebotiga de la pastisseria “Delícies Màgiques” on el propietari té un follet segrestat, que un dia havia sorprès menjant un trosset d'un dels seus pastissos. El follet li havia dit que coneixia una manera de poder millorar el sabor i l'efecte dels pastissos i, molt innocent- ment, li havia desvetllat un meravellós el secret.

El pastisser ja no va voler deixar anar i el va empresonar tancat amb pany i clau amb gran zel perquè el seu secret no s'escampés. A la pastisseria també viu un preciós gat a qui el malvat pastisser maltracta dia si i dia també. El follet es fa amic del gat del pastisser i entre tots dos traçaran un pla, que gràcies a l'astúcia del felí, serà tot un èxit i podran lliurar-se del maleït pastisser.

Coneixerem també l'altre escenari del conte, el bosc encantat, on hi vivia el follet amb els seus familiars i amics.

Una història  per veure en família del més gran al més petit !

Companyia: L'invisible

Gènere: Espectacle de titelles

Edat: tots els públics

Menors de 18 mesos entrada gratuïta, la resta del públic entrades a 7'5€

Compartir aquest esdeveniment

bottom of page