top of page

Dins la closca d'una nou

Companyia: Cia. Cacauet Aquest espectacle de teatre d’ombres es basa en una versió del conte popular escocès Death in a nut . Un relat original que tracta la vida i la mort de manera serena i amb un toc d’humor, viscuda fins a l’últim moment.

Les entrades que ens queden per a aquest espectacle estaran disponibles exclusivament a taquillla.
Veure altres espectacles
Dins la closca d'una nou
Dins la closca d'una nou

Horari i Ubicació

15 de maig de 2021, 18:00

Centre Cultural Santa Eulàlia, Carrer Santa Eulàlia, 60, 08902 L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona, España

Sobre aquest esdeveniment

Aquest espectacle de teatre d’ombres es basa en una versió del conte popular escocès Death in a nut . Un relat original que tracta la vida i la mort de manera serena i amb un toc d’humor, viscuda fins a l’últim moment. Mostra la relació entre una àvia i el seu net, i com junts aprenen dels diferents moments de la vida. El mar del nord ens fa d’escenografia i les cançons tradicionals escoceses ens ajuden a viatjar endins de les emocions viscudes en aquest relat.

Companyia: Cia. Cacauet

Gènere: Espectacle d'ombres i llum

Edat: public familiar

Reserves

  • Dins la closa d'una nou

    Recorda recollir les entrades entre una hora i 15 minuts abans de la funció. Si no pots, truca'ns i guardarem la reserva fins que arribis. Ens reservem el dret de posar a la venda les reserves no recollides 10 minuts abans de l'espectacle. El pagament de les entrades és exclusivament en efectiu. Els titelles de Can Ninot us esperen amb els braços oberts! Amb la reserva d'aquesta entrada acceptes rebre el butlletí de Can Ninot per assabentar-te de les novetats. Pots donar-te de baixa quan vulguis

    4,00 €
    Entradas agotadas

Este evento está agotado

Compartir aquest esdeveniment

bottom of page