top of page

Circ Llull

Al Circ Llull han triat al Lleó com a representant de totes les bèsties, el seu rei, i aquest ha nomenat a tots els seus ajudants, quedant marginada de la tria la guineu, la Renard, cosa que no ho admet i prepararà totes les intrigues i trames per a destronar al Lleó. Cia: MicroTruoupe

Les entrades que quedin disponibles es vendran a taquilla abans del espectacle
Veure altres espectacles
Circ Llull
Circ Llull

Horari i Ubicació

30 de gen. del 2021, 18:00

Casa de cultura Sant Cugat del Vallès, Carrer de Castellví, 8, 08173 Sant Cugat del Vallès, Barcelona, España

Sobre aquest esdeveniment

Al Circ Llull han triat al Lleó com a representant de totes les bèsties, el seu rei, i aquest ha nomenat a tots els seus ajudants, quedant marginada de la tria la guineu, la Renard, cosa que no ho admet i prepararà totes les intrigues i trames per a destronar al Lleó.

Tot s’hi val per tal de manar. La Renard es valdrà de tots els altres animals del circ per intentar eliminar al Lleó. Traïcions, venjances, falsedats, infidelitats ..., però també corredisses, amagatalls i garrotades és el ‘Circ Llull’.

Adaptació del ‘Llibre de les bèsties’ de Ramon Llull, que està ambientada en un circ clàssic on els personatges van realitzant dels seus números a mesura que es va desenvolupant la trama. Espectacle de putxinel·lis del tipus català i ombres.

Gènere: Espectacle de titelles

Edat recomanada: Public familiar.

Companyia: Cia MicroTroupe

Reserves

  • Circ Llull

    Recorda recollir les entrades entre una hora i 15 minuts abans de la funció. Si no pots, truca'ns i guardarem la reserva fins que arribis. Ens reservem el dret de posar a la venda les reserves no recollides 10 minuts abans de l'espectacle. El pagament de les entrades és exclusivament en efectiu. Els titelles de Can Ninot us esperen amb els braços oberts!

    7,50 €
    Entradas agotadas

Este evento está agotado

Compartir aquest esdeveniment

bottom of page