top of page

Bitxos do Brasil

Espectacle familiar gratuït de carrer dins la programació de la VII Mostra de Titelles de Sant Cugat. Sense text, 3 actors i més de 50 titelles i ninots gegants, fets de materials naturals, creen amb coreografies i colors un espectacle que recrea l’ambient de la selva amazónica i la fauna brasilera

Bitxos do Brasil
Bitxos do Brasil

Horari i Ubicació

05 de nov. del 2022, 13:00

Plaça de l'Om, Plaça de l'Om, Sant Cugat del Vallès, Barcelona, España

Sobre aquest esdeveniment

Sense text, 3 actors i més de 50 titelles i ninots gegants, fets de materials naturals, creen amb coreografies i colors un espectacle que recrea l’ambient de la selva amazónica i la fauna brasilera utilitzant imatges plàstiques, sons i coreografies.

La Cia. Pia Fraus és un dels grups de teatre brasilero més importants amb més de 40 anys d’història, que amb aquest espectalce retorna als seus orígens: Fer contemporani els elements de la Cultura popular de Brasil. El resultat és un encant per a nens i nenes de totes les edats.

"Bichos do Brasil" porta la discussió present de l'extinció dels nostres animals, tan important influència tant en termes biològics com en el nostre imaginari popular, sent font inspiradora de llegendes populars brasileres.

La banda sonora, composta especialment per a l'espectacle, utilitza diversos ritmes brasilers com Forró, Frevo, Bossa nova, Samba, Maracatu.

Companyia: Pia Fraus

Públic: Familiar

Entrada gratuïta fins completar aforament

Vídeo de l'espectacle

Compartir aquest esdeveniment

bottom of page