top of page

​Del 24 de Juny al 26 de Juliol i del 2 al 8 de Setembre

Del 6 de Juliol al 31 de Juliol i del 24 d'Agost al 10 de Setembre

Horari: Mati 9:00 a 13:30

Tallers estiu 2020

UNS TALLERS PER A UN ESTIU EXCEPCIONAL...

 

Enguany hem dissenyat les activitats d’estiu per tal de respectar les normes establertes per les autoritats sanitàries. L’equip de Can Ninot ha treballat en uns tallers diferents per a que els nostres infants puguin gaudir d’un estiu ple d’aventures, respectant sempre les normes establertes de seguretat i higiene i garantint que igualment puguin fer les activitats passant-s’ho d’allò més bé!

 

Què farem als casals:  Cada setmana els nostres alumnes tenen un repte: crear un espectacle i viure una aventura al voltant d’un tema que els nostres professors hauran triat: pirates, aventureres i exploradors, criatures fantàstiques, artistes, investigadors, personatges de llegenda i contes populars, viure com una estrella de Broadway… Misteris per resoldre, històries èpiques i còmiques, viatges a través del temps… I al final de la setmana us enviarem el seu espectacle per whatsapp per a que el pugueu gaudir en família i tancar així una setmana que de ben segur haurà estat molt especial per a ells.  

 

Espai on es desenvoluparan els tallers:  Els casals es desenvoluparan excepcionalment en un local cèntric de l’Ajuntament de Sant Cugat ubicat en un dels seus Centres Cívics. A data d’avui encara per concretar per a poder assegurar les normatives vigents en el moment d’efectuar els tallers.

 

Mesures específiques: Els infants treballaran en grups de màxim 10 alumnes i sempre acompanyats del seu monitor de referència. Els espais on es desenvoluparan les activitats es regiran per a les mesures sanitàries establertes i se seguiran estrictament les normes per a evitar contagis. AIXÒ SUPOSARÀ QUE TINDREM PLACES MOLT LIMITADES! NO VADEU!

 

TARIFA TALLERS: 75€ SETMANA.

Més Informació

Can Ninot. c/ Sallés 10. Sant Cugat

Tel. 626 598 921 

info@canninot.cat

Tallers de Teatre a partir d'infants nascuts el 2013

Treballem l'interpretació, la veu, el cos, la deshinibició, la confiança, el treball en equip, l'esperit d'autosuperació, la coordinació, la memòria, la disciplina i tot això passant-nos-ho bé a través del teatre i el joc escènic. Curs orientat a joves i adults. Classes en grups reduïts i amb professors titulats per l'Institut del Teatre. Totes les classes es realitzen al teatre de Can Ninot, trepitjant escenari a cada classe.

IMG_0121.JPG
Taller estiu titelles.jpg

Tallers de Titelles a partir d'infants nascuts el 2013

Aprèn a fer titelles amb nosaltres! Construirem i interpretarem amb els titelles que fem a classe. L'expressió plàstica i teatral en un sol taller, així com el treball en equip, l'autosuperació, la disciplina i l'autoconfiança. Ens divertirem reciclant i aprenent com fer diverses tècniques de titelles. El professorat són titellaires professionals de l'Institut del Teatre de Barcelona i amb una àmplia experiència treballant amb canalla.

bottom of page