top of page

Casals i intensius d'estiu 2019

Del 24 de Juny al 26 de Juliol i del 2 al 8 de Setembre

Horaris

De 9 a 13.30 h (horari matí)

De 9 a 14:30 h (matí i dinar)

De 9 a 16:30 h (matí, dinar i tarda)

Si necessites més flexibilitat, consulta’ns

 

Preus

Horari Matí: 70€/setmana

Matí i Dinar: 120€/setmana

Tot el dia: 155€/setmana

Acollida matí (10€ dia. S’ha d’avisar el matí del dia abans)

Acollida tarda (10€ dia. S’ha d’avisar el dia abans)

Casals d'estiu de Teatre i/o Teatre i Dansa Creativa a Can Ninot English o Català

Treballem l'interpretació, la veu, el cos, la deshinibició, la confiança, el treball en equip, l'esperit d'autosuperació, la coordinació, la memòria, la disciplina, i tot això passant-nos-ho bé a través del teatre i el joc escènic. Classes en grups reduïts i amb professors titulats per l'Institut del Teatre. Cada dia treballem a l'escenari de Can Ninot i fem petites representacions teatrals. No ens passem tot el dia a Can Ninot, també sortim i fem activitats a l’exterior, als Jardins del Monestri i la Casa de Cultura. Fem activitats a dins de Can Ninot, al nostre taller, al teatre i també a l’exterior. Sempre dins l’entorn peatonal de Can Ninot i sempre al voltant de la cultura, el treball en equip, la imaginació i el teatre.

 

A partir de 3 anys

Serveis: acollida al matí, menjador

English Summer a Can Ninot

Classes d'anglès participatives on prima l'oralitat. A través de jocs i activitats lúdiques treballem l'idioma per a que els alumnes assoleixin soltura verbal i millorin la seva pronuncia i vocabulari. Passa del paper a la parla! Professors amb àmplia experiència docent en llengua anglesa i totalment bilingües. Les classes es fan en un 100% en anglès. Grups molt reduïts per a assegurar l'atenció personalitzada. Activitats diferents segons edats.  No ens passem tot el dia a Can Ninot, també sortim i fem activitats a l’exterior, als Jardins del Monestir i la Casa de Cultura.

A partir de 3 anys

Serveis: acollida matí, menjador

Tallers de Teatre en Anglès a Can Ninot

Vine a fer teatre i aprendre anglès amb nosaltres amb professorat bilingüe i titulat per l'Institut del Teatre de Barcelona. Convinarem el teatre amb altres activitats i sortides segons edats. També farem cançons, interpretacio, activitats de plàstica relacionada amb el món del teatre (escenografies, titelles, màscares, vestuari, maquillatge teatral). En aquests tallers aprenem anglès a través d'altres activitats. Les classes es fan en un 90% en anglès. Mètode amb el que treballem des de fa més de 10 anys en diversos centres. Farem una pausa pel matí per a poder esmorzar. Cada dia els alumnes treballen a dalt de l'escenari del nostre teatre. No ens passem tot el dia a Can Ninot, també sortim i fem activitats a l’exterior, als Jardins del Monestir i la Casa de Cultura.

A partir de 3 anys

Serveis: acollida matí, menjador

Tallers de Teatre per a Joves i Adults  a Can Ninot

 

 

Treballem l'interpretació, la veu, el cos, la deshinibició, la confiança, el treball en equip, l'esperit d'autosuperació, la coordinació, la memòria, la disciplina i tot això passant-nos-ho bé a través del teatre i el joc escènic. Curs orientat a joves i adults. Classes en grups reduïts i amb professors titulats per l'Institut del Teatre. Totes les classes es realitzen al teatre de Can Ninot, trepitjant escenari a cada classe.

A partir de 13 anys

Serveis: acollida matí i tarda, menjador

Tallers de Titelles a Can Ninot

Aprèn a fer titelles amb nosaltres! Construirem i interpretarem amb els titells que fem a classe. L'expressió plàstica i teatral en un sol taller, així com el treball en equip, l'autosuperació, la disciplina i l'autoconfiança. Ens divertirem reciclant i aprenent com fer diverses tècniques de titelles. El professorat són titellaires professionals de l'Institut del Teatre de Barcelona i amb una àmplia experiència treballant amb canalla. No ens passem tot el dia a Can Ninot, també sortim i fem activitats a l’exterior, als Jardins del Monestir i la Casa de Cultura.

A partir de 3 anys

Serveis: acollida matí i tarda, menjador

Més Informació

Can Ninot. c/ Sallés 10. Sant Cugat

Tel. 626 598 921 

info@canninot.cat

I tot això amb...

 • Il·lusió

• Professionalitat

• Cuidant i mimant als alumnes

• Ajustant-nos a la realitat del grup 

• En grups reduïts 

• Amb professors titulats

• Amb professionals en actiu en el món del teatre

• Gaudint de les instal·lacions de Can ninot i els Jardins de la Casa de Cultura i el Monestir

• Sense sortir mai del centre peatonal de Sant Cugat

• En l’únic teatre familiar de Sant Cugat

Esteu tranquils, Can Ninot farà que els vostres fills passin un estiu inoblidable amb nosaltres!!!

Can Ninot, el projecte

Can Ninot, el teatre més petit de Catalunya. Can Ninot va néixer al setembre del 2011 sota la supervisió d’un equip experimentat, amb la voluntat d’oferir un servei cultural ampli relacionat amb les Arts Escèniques i la pedagogia teatral i de la màgia. Som una entitat sense ànim de lucre i treballem contínuament per a oferir espectacles de titelles, cursos anuals i tallers intensius de teatre, titelles, teatre en anglès, funcions escolars... També produïm espectacles propis de titelles i al ser una entitat sense ànim de lucre podem oferir preus ajustats de totes les nostres activitats. També volem, en un futur, oferir un museu del titella on preservar el titella català i l’artesania del titellaire així com acabar esdevenint un centre de visita d’escoles d’arreu del municipi.

Can Ninot i les escoles:

Actualment treballem amb alguns centres educatius de la ciutat -La Mainada, Col·legi Europa...- on oferim un servei d’espectacles adaptats a les seves necessitats i incloent-hi cançons o temes treballats a l’aula per tal que l’experiència teatral i participativa dels alumnes sigui el més enriquidora possible.

Futurs Projectes:

En un futur proper, Can Ninot vol obrir el Museu del Titella de Sant Cugat, on escoles i particulars podran gaudir d’una visita guiada per l’àmplia col·lecció de titelles que té l’entitat, així com convidar d’altres col·leccions de titelles per a organitzar exposicions temporals.

L’ampliació d’especialitats de l’escola també la contemplem com un futurible, potenciant l’aprenentatge d’idiomes a través del teatre i la preparació de professionals en totes les disciplines escèniques.

bottom of page