top of page

Tian Cusidó

DIRECTOR DE CAN NINOT

Quan l’Alba estava a la panxeta de la seva mare vaig decidir que no volia anar amunt i avall fent bolos i em vaig decidir a deixar tots els projectes anteriors per donar vida a Can Ninot, el teatre més petit de Catalunya, i a la Cia Tian Cusidó. Des de llavors, els titelles del petit teatre cobren vida en unes funcions que ideo i confecciono per als més petits, i també per a les famílies, perquè passin una bona estona i sempre amb un vessant pedagògic.

Abans de crear Can Ninot, Tian Cusidó va estudiar i treballar en el món del teatre al Regne Unit i Suècia, i va ser becat per l’Institut Internacional del Teatre de la Unesco i l’Institut del Teatre per exercir el mestratge en interpretació i interpretació de teatre de titelles i objectes. Després va dirigir dansa i teatre d’objectes, de text, visual i de carrer, i té molta experiència pedagògica i treballant amb escoles i teatres de tot Europa.

Ariadna Puig

PRODUCCIÓ

Amb el meu fill Teo vam començar a anar a Can Ninot quan ell tenia al voltant dels dos anys. Els petits titelles de drap i les seves històries ens van atrapar a tots dos, tant que el Teo va apuntar-se a fer tallers de teatre amb el Tian i tots dos hem col·laborat com a voluntaris a la 1a i la 2a Mostra de Titelles que Can Ninot organitza a Sant Cugat.

Sempre vinculada d’una manera o altra al teatre, l’Ariadna Puig s’encarrega de la contractació d’espectacles de Can Ninot i està decidida a formar-se com a titellaire al costat d’en Tian Cusidó, després d’haver treballat com a actriu en diversos projectes. Va ser presentadora la ja desapareguda cadena televisiva Flaix TV durant unes quantes temporades i a ella li fa gràcia explicar que va ser una bruixa dolenta durant dos anys en un restaurant temàtic.

bottom of page